Pouze týden zbývá do vypuknutí festivalu Všudybud 2017. Čtyřicet kapel letos nově na čtyřech pódiích, příjemné prostředí středověkého hradu Lipý i příjemný čas strávený s přáteli. Stále se rozmýšlíte? Nevíte, co s dětmi? Vezměte je sebou! Stejně jako v loňském roce bude ve festivalovém areálu připraven dětský koutek. Na starosti jej bude mít českolipský Kulturní ŠUM.

Dětský koutek letos najdete vedle stage Louka před hradem, v příjemném stínu stromů. Koutek bude fungovat v sobotu 10. června od 12 hodin zhruba do 18 hodin odpoledne. Pro děti budou připravené hračky, různé stavebnice i prostor, kde si budou moct hrát na dece. Kromě hraní si děti budou moct i něco vyrobit v tvořivých dílničkách. Upozorňujeme však, že dětský koutek není hlídací, což znamená, že by dítě mělo být stále pod dohledem alespoň jednoho ze svých rodičů.

Letošní program pro děti pak nabízí ještě jednu novinku. V sobotu 10. června od 14:40 vystoupí na stagi CTT kapela Čekautárium se svým programem písniček pro děti. Po hraní na stagi si pak děti budou moci známé lidové i trampské písničky s muzikanty zazpívat v dětském koutku. Kapela tam vystoupí několikrát během sobotního odpoledne.

Děti do 12 let (včetně) mají jako každý rok vstupné na festival zdarma.