Letošní ročník Všudybudu je podle všeho přelomový. Jak atraktivitou interpretů, tak celkovým počtem vystupujících. Přelomový je také v tom, že areál rozšiřujeme o novou scénu!

To, že nová stage  je nutně potřeba, jsme zjistili již během přípravy programu. Chtěli jsme víc kapel, než na co areál stačil. Zajímavé také bylo, jak vyřešit prozaickou otázku Kam s ní? Přeci jen areál hradu není nafukovací. Po obhlídkách místa přišel s finálním řešením náš mistr festivalového areálu Ondřej Víteček s parádním konceptem Aréna stage. Scény, která bude přilepena z druhé strany hradeb směrem do Erbenovy ulice, kdy účinkující budou vystupovat nad hlavami svých fanoušků v hradním příkopu. Samozřejmě sledovat koncerty je možné z různých míst 🙂 Ale než suchý popis, jasněji budete mít z fotografií:

A jak to bude probíhat? Aréna stage poběží pouze v sobotu 10. 6. a to konkrétně od 14 hodin, kdy pódium otevřou studenstské kapely českolipského Gymnázia a stage skončí úderem 22. hodiny. Na jejich prknech se můžete těšit na zmíněné studentské kapely, kapelu Masakr, popové Kuthani a Illusions, folkaře NVHÚ Mára a křoví a na závěr HC nářez od kapely TAT.

Těšíme se na Vás a věříme, že si všechny novinky pěkně užijete. A nezapomeňte. Předprodej v českolipském infocentru stále probíhá.