Zima nám pomalu mává na rozloučenou a o slovo se opět hlásí 13. ročník českolipského hudebního festivalu Všudybud, který se letos uskuteční ve dnech 9. a 10. 6. 2017 opět na vodním hradě Lipý.

Na festivalu vystoupí přes 40 účinkujících na 4 scénách. A dramaturg festivalu Jiří Gottlieber k tomu dodává:

“Stále se držíme naši filosofie regionálního festivalu, proto na Všudybudu vystoupí téměř vše, co v České Lípě a okolí hraje na nějaký nástroj. Nicméně letos si děláme velkou radost a přivezeme mnohem více přespolních a velmi zajímavých hostů. Ty budeme v průběhu následujících týdnů postupně uveřejňovat.”

Prvním zveřejněným hostujícím interpretem je hudební skupina VLTAVA. Jedna z nejoriginálnějších kapel, které se pohybují v rybníčku české hudební scény. Jejich hity stačily za téměř 30 let činnosti zlidovět. Bezvadnej chlap, Zajíc a koza, Marx Engles Beatles. Vzpomínáte?

Zveřejněny jsou již i některá potvrzená regionální jména, novinky i stálice, bez kterých by nebyl festival Všudybud tím, čím je – festivalem českolipských kapel a jejich přátel. Sami se přesvědčte v programové sekci, která bude den ode dne narůstat o další populární i zatím méně známá jména.

A pokud chcete mít lístek doma na festival již nyní a chcete se společně s ním těšit na červen, máte možnost. 15. 3. 2017 pouštíme limitovanou edici 100 ks lístků do předprodeje na infocentru v České Lípě za krásných 250 Kč (více zde)

Po jejím vyprodání lze zakoupit lístek za plnou cenu 300 Kč na předprodejním místě až do 7. 6. 2017.