Organizátoři i příznivci českolipského festivalu Všudybudu jsou lidé mnohých zájmů. Kromě hudby k nim často patří také divadlo, a proto jsou součástí programu Všudybudu také divadelní vystoupení. Můžete se těšit na Rádio Ivo, improvizovanou rozhlasovou hru k sobotnímu obědu a pokud je libo, můžete si jako dojezd dát českolipskou všehoschopnou partičku Homoton.

Trojice performerů v čele s Petrem Markem z kapely Midi Lidi se představí se svojí hrou s názvem „Život nedoceníš“ v sobotu 10. června od 12:00 na stagi Hrad. Přímo před vašimi zraky tak vnikne rozhlasová hra, která plyne sama o sobě bez jakékoli přípravy.

Oporou Petru Markovi a jeho dvěma parťákům Prokopu Holoubkovi a Johaně Švarcové jsou během zhruba hodinové hry jen počítače s nepřeberným počtem zvuků a také pohotovost a vytříbený humor herců. Vystoupení Rádia Ivo je ideální příležitostí zahájit druhý festivalový den. Takže pokud budete mít chuť, přijďte ve tři čtvrtě na dvanáct na hrad, vezměte deku a něco dobrého k snědku nebo si něco dobrého pořiďte v našich stáncích s občerstvením a společně poobědvejme. Pojďme druhý všudybudí den rozjet největším hromadným piknikem v dějinách festivalu!

A jak se krásně rozjedeme, tak také skončíme. V sobotu 10. června totiž ve 23:45 vystoupí v hradním sklepě smělá a neohrožená českolipská partička Homoton.

Skupina bavičů seskupená okolo Antonína Kropáčka a Ondřeje Homoly se ničeho nezalekne a vždy své publikum něčím překvapí. Něco nečekaného mají pánové jistě připravené i letos. Pokud jste tedy příznivci netradičního a lehce peprného humoru, nesmí vám vystoupení této party uniknout. Bude to totiž jako vždy kluzká jízda!