Už jste si říkali, že začátek tohoto léta bude bez Všudybudu? Že nepotkáte své známé na jednom místě a že Vám živé koncerty tak strašně chybí? Tak nesmutněte! Vše je jinak. Organizátoři festivalu přichází s konceptem Všudybud na kusy, kdy v termínech od 5. 6. do 11. 6. v rámci čtyř samostatných akcí představí 7 hudebních interpretů. Jako tradičně na vodním hradě Lipý.

Jiří Gottlieber, ředitel festivalu, o tom říká: „I když je organizace veškerých veřejných akcí momentálně komplikovaná a je kladen velký důraz na dodržování hygienických nařízení jak organizátory, tak samotnými účastníky, nedokázali jsme si pomoct. Nedokázali jsme si představit, že festival poprvé za 16 let vůbec nebude. Zároveň si myslím, že lidi v těchto chvílích kulturu potřebují. Potřebují její účinky na uzdravení duše.“

A na co se tedy můžete těšit?

5. 6. společně vystoupí kapela Mucha a domácí Papír sklo plasty, 6. 6. nezaměnitelná kapela Květy a aktuální držitel ceny Vinyla za album Plastová okna hudební skupina B4, 9. 6. bude večer patřit milovníkům nejlepší kapely na světě The Beatles v podání Brouci Band a konečně 11. 6. vystoupí elektroničtí Noisy Pots v doprovodu raketově stoupající party Chief Bromden. 

Akce začínají v 19 hodin (jen Brouci Band ve 20:00). Vstupenky je možné zakoupit přes portál www.cl-kultura.cz. Podoba akce a s tím spojený i počet návštěvníků na jednotlivých akcích je dán aktuálními požadavky vlády. Od 15. 5. v 9:00 tak zahajujeme předprodej prvními 80 vstupenkami na každý koncert.

Věříme, že máte stejně velkou radost, jako máme my, a moc se na Vás těšíme.