Rok 2020 je zvláštní, všechno jako by jelo mimo trať. Ale všechen ten chaos okolo nás dokáže přinést i něco veskrze pozitivního. Všudybud mezi pilíři. Organizátoři ze spolku Progres připravili nultý ročník speciální edice festivalu s úmyslem zkusit rozehrát úplně nový, velmi nekonvenční českolipský prostor současnou alternativní hudbou. Ok? Pište si:

22. 8. 2020, Všudybud mezi pilíři, lokalita pod mostem silnice I/9. Ano, to místo vedle plaveckého bazénu a skateparku. Začínáme v 16:30.

Ten den vystoupí a rozvlní svými tóny vibrace industriálního prostředí Beps’n’Johnnies, psychedelický blues rock z Brna, dále shoegazem šmrncnutá českobudějovická kapela Fotbal, účastníci exportního projektu Czeching, garážoví Branko’s Bridge a vrchol celého večera, navracející se legenda psychedelické kytarové scény Kill the Dandies! v čele s Le Petit Sonjou a Hankem J. Manchinim.

Vstupné je volné, tedy do klobouku. Veškeré zázemí samozřejmostí. Těšit se můžete na českolipský pivovar Lípák, koktejly od Carabar i catering od Food&Truck HaryGround. Nic nebrání tomu, abychom společně zažili unikátní odpoledne a večer, na unikátním místě, se skvělou hudbou. Těšíme se.