Klapne to! Je to téměř zázrak, ale Všudybudu se podaří udržet 17 let trvající, nepřetržitou sérii letních festivalů i tento rok. Je nám velkým potěšením a milou radostí oznámit, že ve dnech 4. a 5. června proběhne další ročník námi všemi milovaného setkání skvělých českých kapel a hudebních nadšenců v kulisách vodního hradu Lipý. Letos kvůli situaci s přiléhavým názvem Všudybud na sezení. 

V těchto dvou dnech vystoupí osm kapel, spravedlivě rozdělených půl na půl, a ředitel festivalu Jiří Gottlieber k tomu říká:

„Pro spoustu z nás jsou zážitky spojené s festivalem Všudybud energetická vzpruha do dalších týdnů, měsíců. Moc jsme si přáli, abychom mohli oslavit příchod léta tradičně Všudybudem a přivézt do České Lípy multižánrový hudební balíček z mnoha koutů republiky. I přes všechna omezení jsme rádi, že máme tu možnost se opět setkat.“ 

V pátek 4. června se vám na pódiu uprostřed hradeb představí country úleťáci Hippie Chippies, bluesrockoví Madhouse Express, narozeninový dort, dvojice hitmakerů Vasilův Rubáš a král diskoték Candát

Druhý den, v sobotu 5. června zahraje svou nádhernou stejnojmennou folkovou desku Kluk z Husovky, oblaží vás neotřelí psychedeličtí songwriteři Purplefox Town, dobrou chuť vám popřejí funky Vepřové komety a vše zakončí vtipní a elektroničtí Koňe a prase.

Kapacita akce je omezena na počet 200 sedících návštěvníků a pro vstup do areálu je nutné splnit jeden z požadavků TNO – tedy přijít s negativním výsledkem antigenního či PCR testu, s potvrzením o prodělaném onemocnění či očkování. Při pohybu v areálu je nutné nosit respirátor. Všechna omezení v konkrétně specifikovaných podobách naleznete na www.vsudybud.cz. Vstupenky na každý den je možné zakoupit přes portál www.clvstupenka.cz od pátku 21. května od 9:00.

Festival podpořily finančním příspěvkem město Česká Lípa a Liberecký kraj.

Těšíme se, až nás hudba spojí a roztrhne vejpůl. 

Těšíme se na vás.