Přesně měsíc před zahájením festivalu, tedy 13. 5. 2014 začal v městském informačním centru na náměstí v České Lípě předprodej vstupenek na 10. ročník multižánrového festivalu Všudybud, který letošní rok proběhne ve dnech 13. a 14. 6. v areálu vodního hradu Lipý v České Lípě a v jeho okolí.

Cena vstupenky v předprodeji je v letošním roce 170 Kč. Do prodeje je dáno 150 ks vstupenek. Vstupenka platí na oba dva festivalové dny. Vstupenka na místě pak bude oproti loňskému roku taktéž o 20 Kč dražší a vyjde návštěvníka na 220 Kč. Jednodenní vstupenky v prodeji nejsou.

Předprodej končí týden před zahájením festivalu v pátek 6. 6. 2014 v 17:00, či v okamžiku, kdy budou rozprodány všechny vstupenky dané do předprodeje.

V letošním roce jsme nově připravili i možnost internetové objednávky pro mimolipské návštěvníky festivalu. Pro získání vstupenek stačí udělat jediné, a to zaslat finanční obnos za objednaný počet lístků na účet o. s. Filozofický klub Progres 928 194 359/0800 v poznámce s Vaším vyplněným celým jménem, počtem objednaných vstupenek a e-mailovou adresou. V okamžiku doručení částky na účet, vám zašleme potvrzovací e-mail. Lístky poté budou připraveny v dny konání akce na festivalové pokladně na Vaše jméno.