Děkujeme vám všem, že jste nám pomohli zhmotnit naše představy uspořádat akci pod silnicí I/9 na břehu Ploučnice.

Ačkoli prostor vypadal na začátku dost nehostinně, po několika zásazích pracovníků sociálního podniku Farní charity Česká Lípa a členů spolku Progres, se z prostoru začal stávat obyvatelný prostor.

22. srpna tak zahráli pro celkových cca 250 návštěvníků skvělí Beps’n’Jonnies, Fotbal, Branko’s Bridge a Kill the Dandies.

Hned několik poprvé si Progres vyzkoušel právě na Všudybud mezi pilíři. Na akci byly prvně vpustěny do oběhu oficiální vratné kelímky města Česká Lípa, navázala se spolupráce s Food&Truck HaryGround, který pro akci připravil speciální Všudybudí burger, příjemnou atmosféru dotvořil i designový koktejlový karavan Carabar. Poprvé byl také celý festival napájen elektrocentrálou, takže nyní může Progres pořádat akce opravdu kdekoli.

Celou akci finančně podpořilo město Česká Lípa, další organizace jako Kultura Česká Lípa, DDM Libertin, spřátelený Spolek A ven!, Farní charita Česká Lípa, RSD, Reklamní agentura Deus i mnozí dobrovolníci z řad Českolipanů pomohli s její realizací.

Progres děkuje všem zmíněným i návštěvníkům, kteří společně pomohli oživit tenhle, dle reakcí, výjimečný koncertní prostor.

Byla to euforie na konec prázdnin, která nás neskutečně bavila.