Nemůžete v noci dospat z toho, že ještě nemáte lístek na letošní ročník multižánrového, přátelského a barevného festivalu Všudybud?! Tak už klid, předprodej začíná!… Prvních 100 ks dvoudenních lupenů je totiž od středy 9. května k zakoupení v Regionálním turistickém informačním centru, takže normálka v íčku na náměstí T. G. Masaryka v České Lípě. Cena lístků v předprodeji je 300 Kč. Na místě pak za dvoudenní lístek zaplatíte 400 Kč.

Oukej, další možnost a to je novinka… pokud jste v časové tísni a můžete letos zavítat jen na jeden den Všudybudu (brečíme), tak letos zavádíme také speciální cenu za jednodenní vstupné. To koupíte v pokladně na místě za krásných 250 Kč a této možnosti lze využít jak v pátek, tak i v sobotu. Ale pojďme si říct na rovinu, tento festival prostě chcete vidět celý. Chcete nasát tu správnou předletní atmosféru společně s kapelami jako Minus123minut, Please The Trees, Helemese, Circus Brothers, Zvíře jménem podzim a dalším nášupem hostů a samozřejmě našich milovaných místních kapel.

A navíc jako každý rok mají děti do 12 let, které Vás doprovázejí, vstup zdarma.

Všudybud se koná 8. – 9. 6. 2018 v prostorách hradu Lipý a jeho okolí, a my se na Vás moc těšíme. A kdybyste se chtěli mrknout na všechny kapely, které vystoupí, můžete zde: https://www.vsudybud.cz/interpreti/

Jo a v íčku jsou od pondělka do pátku od 8:30 do 17:00 a kdybyste to náhodou nestihli, tak jsou tam i v sobotu, od 9:00 do 12:00.