Milujeme rozmanitost. Vnímáme ji jako voňavé koření našich životů. Vždy jsme se nechávali žánrovým rozptylem inspirovat a vždy to byl jeden z klíčových požadavků na složení interpretů v programu Všudybudu. Letos to není jinak. Podívejte se sami.

MATKA

Dvoučlenná kapela jede v experimentální rapu. Vyhýbá se všem rapovým klišé a naprosto nekompromisně diktují výraz, energii, textovou neotřelost. Česká hudební scéna má další velmi zajímavé jméno. Sami sebe popisují jako “mlha ze severu, kámen z Prahy”

 

Lucie Redlová

České zpěvačka a songwriterka, nositelka slavného jména  Lucie Redlová nám představí svou vřelou písničkářskou tvorbu a zbrusu nové EP Otázky, na kterém se nebála lehce zaexperimentovat s elektronickými zvuky a ruchy. Písně o všedních starostech i radostech Vás vezmou na exkurzi do Luččina života a vaší duše.


Fred Medison

Electro-popové trio z Valašského Meziřící přijíždí s pověstí dobré taneční zábavy. Sound a písně dle současných trendů světové pop music jim vynesly hraní např. jako předkapela před samotnými Tata Bojs či Lake Malawi nebo účast na Colours of Ostrava. Dokáží Vám, že pop není sprosté slovo.